Ervaringen en succesverhalen

Na 20 jaar diëten wist ik het niet meer… Ik dacht altijd ‘ik MOET afvallen’ en dan ging ik minder eten. En als het niet lukte voelde ik me ‘dom’, alsof ik niets kan. Mijn valkuil was dat ik dacht dat ik alles zelf moest weten. Nu weet ik dat als afvallen niet alleen lukt, je beter hulp kunt inschakelen. Het belangrijkste is dat je de juiste begeleiding hebt en de wil om te veranderen. Met kennis weet je hoe je dingen kan veranderen en met je wil haal je je doel. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb bij Mandy kennis opgedaan over wat de basis van een gezonde leefstijl is en hoeveel eten bij mij past. We zijn ook met de mindset, o.a. met NLP aan de slag gegaan. Ik heb zo ‘de knop’ kunnen omzetten, ik vind het fantastisch en mijn verwachtingen zijn zelfs overtroffen.

Ik ben 30 kilo afgevallen en kan het iedereen aanbevelen!

Ik vond de begeleiding van Mandy heel prettig, een nuchtere stap voor stap aanpak. Ik wilde graag op een verantwoorde manier afvallen, niet met een crashdieet. Ik had behoefte aan een steuntje in de rug, om samen met iemand te kijken hoe ik het beste mijn doel kon bereiken. Bewustwording heeft uiteindelijk een belangrijke rol gespeeld bij het bereiken van mijn doel. Dat naast voeding en beweging je ook aan de slag moet met de mindset. Ik heb geleerd hoe ik goed voor mezelf kan zorgen en dat ik me daarbij niet altijd alles hoef te ontzeggen. Een gezonde basis, maar ook ruimte voor iets lekkers zoals chocolade. En daar dan bewust en volop van genieten! 

Ik ben 11 kilo afgevallen.

Ik heb bij Mandy de online cursus gevolgd in combinatie met persoonlijke coaching. De aanpak is duidelijk en gestructureerd. Ik ben inmiddels bijna 10 kilo afgevallen. Het was geen gemakkelijke weg en het is belangrijk om er tijd voor vrij te maken. Je leert een nieuwe leefstijl en dat gaat niet vanzelf. Door het persoonlijke contact met Mandy, werd de informatie op mij als individu toegespitst. Ik heb moeite met emoties en de neiging deze weg te eten. Het voordeel van de online cursus is, dat ik de informatie nog eens kan nalezen en video’s kan terugzien. Dat geeft extra steun en motivatie tijdens moeilijke momenten. Kortom een aanrader, begeleiding zonder goed of fout. Wel geeft ze duidelijkheid en een spiegel voor.

Ik ben 10 kilo afgevallen.

Ik wilde afvallen en kwam op de site van Health2Happiness. Wat ik daar las sprak me aan. Ik had het gevoel dat ik zelf wel wist wat ik beter niet kon eten. Ik had hulp nodig met het omzetten van de knop in mijn hoofd. Wat ik prettig vind aan Mandy is dat ze veel kennis heeft. Ik ontdekte hoe ik focus kon houden op mijn doel en niet op wat allemaal niet mag. Daarnaast had ze tips voor alternatieven wat ik ook heel prettig vond.

Mandy is een hele fijne begeleider als je wilt afvallen op een gezonde manier. Ze biedt verschillende manieren aan om je te begeleiden; online, persoonlijk en met apparatuur. De online cursus zit echt goed in elkaar, is heel compleet en leest heel prettig. Vooral haar persoonlijke en positieve aanpak werkt stimulerend. Ze helpt je om goed voor jezelf te zorgen en lief voor jezelf te zijn. Zo belangrijk! Een aanrader!

Al met al ben ik in een half jaar 14 kilo afgevallen! Ik sta er zelf van te kijken.

Ik was in begeleiding bij een (orthomoleculair) diëtist. Zij gaf aan dat het afvallen niet lukte vanwege overgangsklachten en derhalve de begeleiding wilde stoppen. Ik kwam bij Mandy en zij had er wel vertrouwen in. Het was prettig dat er goed naar me werd geluisterd, ik voelde me erg op m’n gemak. Over voeding had ik door m’n dieetverleden al veel geleerd. Bij Mandy gaat het om meer en juist dat totaalplaatje heeft ervoor gezorgd dat ik in tegenstelling wat de diëtist aangaf 10 kg ben afgevallen. 

Mandy houdt je op een respectvolle wijze een spiegel voor hoe jij omgaat met dingen en hoe dit ook doorwerkt in de keuzes die je maakt in je voeding en het goed voor jezelf zorgen. Ze komt met voorbeelden en suggesties, maar helpt je vooral bij het zoeken wat bij jou past en je verder kan helpen om je doel te bereiken. Ik vond deze persoonlijke benadering erg prettig omdat het verder kijkt dan standaardvoedingslijstje en de weegschaal.

Ik vond het vreemd dat ik, normaliter een enorme doorzetter ben, maar op het gebied van afvallen steeds zo faalde. Ik wilde graag begrijpen waarom mij dat overkwam. Ook wilde ik graag eye-openers. Ik ben blij dat ik koos voor begeleiding bij Health2Happiness, Mandy is een prettig mens, die zonder te oordelen noodzakelijke info kan overbrengen.

Het belangrijkste dat ik heb geleerd:
 •            Wat mag ik wel ipv wat mag ik niet.
•             Ik beslis zelf wat ik eet.
•             Ik en mijn ikken.
•             Hoe kan ik patronen veranderen.
•             Negatieve gedachtes herkennen en een positieve gedachte er tegen over zetten.

Ik ben zover dat ik meestal vooraf kan inschatten dat er een valkuil zit aan te komen. Ik zie nu in dat het bijna logisch was dat ik elke keer de mist in ging, omdat het eigenlijk heel normaal automatisch gedrag was. Dat is handelen en reageren vanuit automatisme en patronen. Nu weet ik hoe ik automatisch gedrag/patronen kan herkennen en veranderen.

Kortom: in het verleden ben ik meerdere keren succesvol afgevallen, maar het volhouden van dat gewicht lukte mij steeds niet. Mandy heeft mij hele noodzakelijke inzichten gegeven om te begrijpen waarom het steeds misging. Daarnaast heeft ze mij op een prettige manier geleerd hoe ik wel mijn gewicht kan vasthouden. Ik ben ervan overtuigd dat als ik deze inzichten niet geleerd zou hebben, dat afvallen blijvend een strijd zou zijn.

gratis-ebook-gezond-afvallen-zonder-dieet

Gezond Afvallen zonder Dieet – Zet nu de 1e stap

Als jij graag slanker en vitaler wilt worden, dan is het belangrijk om een gezonde leefstijl te omarmen. Mijn wens en mijn missie, is zoveel mogelijk vrouwen op weg te helpen om vitaler te worden. Als jij een gezonde leefstijl zult omarmen, meer ontspannen met eten leert omgaan, zal ook jij je kilo’s kwijtraken. Het gaat niet vanzelf en je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen! Ik ben er voor je.

Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in en je ontvangt dit waardevolle e-book en daarnaast regelmatig de laatste tips, acties en blogs.
Ik hou ook niet van spam en ga zuinig met je gegevens om!