Over Mandy

Ik ben Mandy, lifestyle- en gewichtscoach.

Het is mijn missie om drukbezette 40+vrouwen te motiveren en inspireren goed voor zichzelf te zorgen. Uit eigen ervaring weet ik hoe makkelijk vrouwen voor anderen zorgen en veel ballen tegelijk in de lucht houden. De meeste vrouwen zijn gepassioneerd om het goed te doen voor gezin, werk en voor familie en vrienden. Daarin schuilt het gevaar om jezelf voorbij te lopen en je grenzen niet meer op te merken. Totdat het moment komt en het echt niet meer gaat… Bij mij was dat toen ik in de overgang en in een burn out terecht kwam.

Een burn out krijgen heeft naar mijn mening niet (alleen) met hard werken te maken. Het is vooral een gebrek aan goede zelfzorg. Te weinig tijd nemen om weer op te laden. Te weinig zingeving en leuke dingen doen, zodat wat ook moet gebeuren je makkelijker afgaat. Te weinig gezonde voeding om meer energie te krijgen. Ik heb mijn balans gevonden en help ook jou graag op weg!