Mijn Missie

gezond-afvallen-zonder-dieet

Ik ben Mandy en vanuit mijn bedrijf Health2Happiness heb ik een missie; zoveel mogelijk vitale vrouwen in Nederland en België.

Ik vind het belangrijk dat elke 40 + vrouw op weg gaat naar meer energie, balans en zich lekker in haar lijf en leven voelen! Rommelende hormonen kunnen het je rond die leeftijd lastig maken. Daarom is het enorm belangrijk goed voor jezelf te gaan zorgen, Laat het afzien, uithongeren en jojo-en achter je. Kies voor een goede gezondheid, slanker en fitter zijn door het aanleren van een gezonde leefstijl die bij jou en je situatie past. Ik leer je graag hoe ook jij op een ontspannen manier de regie kunt nemen over je eet- en leefgewoonten en dat met gewoon eten en aanpassingen vanuit eenvoud! Ik geef je graag de inzichten – wat nodig en wat overbodig is.

Bewust eten, bewust genieten en bewust ‘zondigen’.