Fit op het werk

gezondheid-in-bedrijf

Fit op het werk

Een werknemer die goed in z’n vel zit en energiek is, kan meer voor het bedrijf betekenen. Het vergroot het leef- en werkplezier, minder kans op ziekte en levert dus voor het bedrijf meer op. Dus zowel het bedrijf als de werknemer heeft er baat bij!

De werkwijze van Health2Happiness is gericht op een goede gezondheid, welzijn voor lichaam en geest. Dit doel kan bereikt worden door mensen te adviseren, inspireren, motiveren en begeleiden. Dit gebeurt onder ander middels praktische en eenvoudige voedingsadviezen, begeleiding bij overgewicht, beweegadviezen en coaching gericht op de juiste mindset.

Health2Happiness maakt mensen bewust van wat een gezonde leefstijl inhoudt en welke voordelen dit heeft. We leven in een snelle maatschappij en steeds meer mensen vervallen in verkeerde gewoonten. Deze gewoonten hebben helaas vaak vervelende gevolgen, zoals overgewicht, ziektes, burn-out enz. Men heeft de alarmbellen genegeerd of men wist niet welke stappen te nemen om andere keuzes te maken.

Voor meer informatie en een offerte op maat, neem contact met mij op.

Mogelijkheden voor bedrijven

* Lezingen voor groepen
* Healthcheck
* Individuele begeleiding, gericht op een gezonde leefstijl. Dit geldt tevens voor mensen die willen afvallen, de werkwijze is altijd gericht op het aanleren van gezonde eet- en leefgewoonten.
* Online Cursusprogramma – een uitgebreid 12 stappenplan. Lees er hier meer over.
* Binnenkort ook stoppen met roken begeleiding, met de training “Rookvrij! Ook jij.

Voor meer informatie en een offerte op maat, neem contact met mij op.