Over Mandy

Ik ben Mandy, lifestyle- en gewichtscoach.

Het is mijn missie om drukbezette 40+vrouwen te motiveren en inspireren goed voor zichzelf te zorgen. Uit eigen ervaring weet ik hoe makkelijk vrouwen voor anderen zorgen en veel ballen tegelijk in de lucht houden. De meeste vrouwen zijn gepassioneerd om het goed te doen voor gezin, werk en voor familie en vrienden. Daarin schuilt het gevaar dat je jezelf voorbij loopt en je grenzen niet meer opmerkt. Totdat het moment komt en het niet meer gaat. Bij mij was dat toen ik in de overgang en in een burn out terecht kwam…

Vanuit mijn afslankstudio bied ik 1-1 coaching in Leusden en omgeving Amersfoort. Daarnaast is er de online academie/begeleiding. Een online cursus die je overal kunt volgen waar internet is en wanneer je maar wilt. Het betreft een 12 stappenplan – met o.a. opdrachten, video’s, weekmenu’s, dagelijkse inspiratiemail en bonussen.
Bekijk de cursus ‘word je eigen afslankexpert’.