Gezond afvallen zonder dieet – één op één coaching

afvallen-zonder-dieet-bewuste-keuzes-maken

Weet je inmiddels niet meer wat je moet doen en hoe je kunt afvallen om de kilo’s niet alleen tijdelijk maar blijvend kwijt te raken? Bij Health2Happiness gaan we voor afvallen en blijvende gewichtscontrole! Leer hoe je gezond kunt afvallen zonder dieet en word je eigen afslankexpert!

WERKWIJZE

Gratis adviesgesprek

Als je graag wilt weten of afvallen zonder dieet wat voor jou is, kun je een afspraak maken voor een adviesgesprek. Dit betreft een vrijblijvende kennismaking, waarin je kort jouw hulpvraag kunt verhelderen. Ik zal je vertellen wat ik voor jou kan betekenen, uitleg over de werkwijze en aanpak.

Als je wilt werken aan iets dat zo belangrijk is als gewichtsverlies, dan is het ook belangrijk om te voelen of er een wederzijdse klik is.
Vraag hier jouw gratis adviesgesprek aan!

Intakegesprek

Als je na het gesprek wilt starten, hou je een aantal dagen een eet-dagboek of app bij. Daarnaast ontvang je een uitgebreide intakelijst, die je ter voorbereiding thuis kunt invullen. Tijdens dit gesprek bespreken we  de informatie vanuit de intakelijst en jouw eet-dagboek. Wat jouw aandachtspunten zijn en hoe we dat gaan aanpakken.

Vergoedingsmogelijkheden ziektekostenverzekering

Health2Happiness is aangesloten bij de BGN. Consulten kunnen vanuit het aanvullende pakket (gedeeltelijk) worden vergoedt. Dit betekent geen eigen risico.

Wil jij weten welke zorgverzekering in aanmerking komt voor vergoeding, kijk dan voordat je naar het gesprek komt naar jouw aanvullend pakket. 
Je kunt hier de mogelijkheden tot vergoeding bekijken.

De consulten

De consulten zullen afgestemd worden op jouw hulpvraag, je gaat stap voor stap aan de slag met kennis en inzichten. Tijdens de consulten bespreken we de voortgang en zullen knelpunten helder worden. De coachgesprekken zijn erop gericht om van moeilijkheden naar mogelijkheden te gaan. Het zijn vaak je overtuigingen en eerdere ervaringen die een oplossing in de weg staan. Voor mensen die al jaren tobben met hun gewicht, vind ik het daarom belangrijk om naast aandacht voor voeding te kijken met welke gedachten jij jezelf voedt. Wat in jou veroorzaakt dat het niet lukt, wat belemmert je op weg naar een gezond gewicht?

Voedingsadvies

Het voedingsadvies is gebaseerd op een gezond eetpatroon, waarin ruimte blijft voor het lekkers waar jij het meeste van houdt. Ik vind het belangrijk dat je leert wat je lichaam nodig heeft om zich goed te voeden en ook om je fit en prettig in je lijf en mentaal te voelen. Als je basis goed is, dan is er ook ruimte voor lekkers op z’n tijd. Je ontvangt weekmenu’s met recepten en daarnaast meerdere suggesties om weekmenu’s naar behoefte te wijzigen.

De frequentie van de gesprekken bepalen we in overleg met elkaar en naar aanleiding van de voortgang.

Meten en wegen

Tijdens de consulten kan op de geavanceerde weegschaal meerdere waardes worden gemeten, zoals onder andere:
Gewicht
Vetpercentage
Spiermassa
Vochtpercentage
BMI
Stofwisselingsleeftijd

Als je op weg wilt naar een blijvend gezond gewicht, dan is het belangrijk dat helder is of je stofwisseling is vertraagd. In de consulten zal je ook inzichten krijgen die leiden tot het verhogen van je stofwisseling.

Opdrachten

Tijdens de begeleiding is het belangrijk om actief aan de slag te gaan met de kennis die ik je aanreik. Ter ondersteuning en afgestemd op jouw situatie, kan het zijn dat ik je opdrachten stuur die je op weg helpen bij je uitdaging.

Ik hoop dat afvallen zonder dieet je aanspreekt. Het is mijn passie om zoveel mogelijk vrouwen en mama’s op weg te helpen weer ontspannen te kunnen eten. Geen strijd meer over calorieën en je lichaam. Dat is zo’n fijn gevoel, dat gun ik jou ook! Een eetpatroon dat past bij jou en je gezin, zonder honger, gedoe en afzien. Iets dat je voor je werkt en dat je volhoudt, zelfs een leven lang!

TRAJECTEN