Kom in je kracht!

Herken jij dit?

♥  Je bent succesvol op meerdere gebieden, maar je bent het vertrouwen in een gezonder, fitter en slanker leven – lichaam kwijtgeraakt.

♥ Je bent vermoeid, geïrriteerd en voelt je niet lekker in je vel. Misschien ben je zelfs moedeloos door alle worstelingen met eten, diëten en afvallen. Je wilt het zo enorm graag, maar toch lukt het je niet om een blijvend gezond gewicht te  bereiken.

♥ Je zelfvertrouwen is minder en shoppen en spiegels mijd je al een hele poos.

♥ Je hebt veel ballen hoog te houden en weet niet hoe je daarbij nog gezond kunt kiezen en eten.

♥ Je denkt dat gezonde eet- en leefgewoonten aanleren en volhouden ervan, gewoonweg erg veel tijd en energie kosten.

♥ Je denkt ook dat het best ingewikkeld zal zijn, met moeilijke recepten en boodschappen.

♥ Op internet zie je veel informatie en adviezen, allemaal rare restricties waar je niet blij van wordt. Je ziet met zoveel aanbod door de bomen het bos helemaal niet meer…

Je wilt zo graag…

♥ Dat het jou nu ook eens een keer gaat lukken om sexyer, fitter, gezonder en slanker te worden en blijven.

♥ Leren hoe het eenvoudig en zonder moeilijk gedoe kan en het ook vol te houden is.

♥ Weer met zelfvertrouwen en met een lach van oor tot oor in de spiegel kijken. 

♥ Met plezier shoppen en vrouwelijke kleding kopen waar je blij van wordt.

♥ De beste versie van jezelf worden en op en top gaan ‘ shinen’! Dit doe je ook door te accepteren wat niet veranderbaar is, door bijvoorbeeld erfelijkheid, ziekte of persoonlijke factoren. 

♥ Meer rust in je hoofd, omdat je weet hoe en hoeveel je kunt eten en ‘zondigen’, zonder schuldgevoelens.

♥ Een plan van aanpak, met heldere en eenvoudige, maar praktische tips.

♥ Leren hoe je de regie kunt hebben en houden (soms weer terug kunt pakken) over de keuzes die je maakt.

Neem een besluit

Eigenlijk heb je nu te vaak een haat-liefde verhouding met eten. Ik snap heel goed dat je daar nu helemaal klaar mee bent. Je weet heel goed dat het mogelijk moet zijn dat je gewoon moet kunnen eten en ook eens kunnen genieten van lekkers, zonder gespannen kaken. Maar ja, zoals dat gaat, begrijp je soms niets van jezelf… Het ene moment vergeet je te eten en het andere moment zijn je gedachten gevuld met alles willen eten. 

Doe je wat je altijd deed, zal je dezelfde resultaten krijgen. En het maakt dan overigens niet uit of hetzelfde principe een andere naam heeft. Een dieet is een dieet en veelal gericht op bepaalde voeding die niet mag. Of het nu het brood, soep of koolhydraatarm dieet is. Dus neem een besluit! Ga je zo de rest van je leven door of ga je jouw horizon verbreden door te kijken hoe je op een gezonde manier kunt afvallen? Hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en waar juist ruimte is om lief te zijn voor jezelf!

Ik deel in 12 stappen aan jou mijn geheim waarmee ik ondanks 10 jaar overgang, slank ben en blijf. Hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en meer leeft vanuit zelfcompassie.
12 Stappen met infosheets – werkboeken – video’s – dagelijks een inspiratiemail – 6 bonussen – 6 weekmenu’s – variatielijsten – communitygroep met Q&A’s.

Ga stap voor stap en vanuit eenvoud op weg naar gezonde eet- en leefgewoonten.

EENMAAL LID – BLIJF JE LID

Met de online cursus ‘word je eigen afslankexpert’ leer je hoe je zonder dieet, afzien en ingewikkelde hypes, een eetpatroon kunt aanleren dat bij jou en je gezin past. Het gaat om gedragsverandering. Het is geen rechte weg naar het topje op de berg, maar een proces dat gaat met vallen en opstaan. Deze bewezen online cursus kan jou daarbij helpen! Waar, wanneer en zo vaak als je maar wilt, kun je je lessen leren. De kracht zit vaak in herhaling en je kunt altijd en overal inloggen, LEVENSLANG!

Voor wie?

Voor die gedreven vrouw die altijd druk is met alle ballen in de lucht te houden. Elke dag uitgeput op de bank ploft en denkt ‘weer een dag voorbij’. Die graag een verandering wilt, maar niet weet waar te beginnen. Ik kan je zeggen, het kan echt anders. Maar wel pas op het moment als jij vaker voor jezelf gaat kiezen en jezelf vaker op nummer één gaat zetten! Ik was niet anders, maar heb aan den lijve ondervonden hoe belangrijk goede zelfzorg en zelfcompassie is.

Blijf niet staan voor die hobbel, stap erover heen!

Lees hier ervaringen van een aantal mooie passievrouwen

Ik heb de online cursus gevolgd in combinatie met 1-1 coaching. De aanpak is duidelijk en gestructureerd. Er was geen goed of fout, maar Mandy geeft je vaker een spiegel waardoor je inzichten opdoet. Met haar coaching en tips ben ik inmiddels 10 kilo afgevallen. Het is zeker niet altijd een gemakkelijke weg geweest, het is belangrijk om er tijd voor vrij te maken. Je leert een nieuwe leefstijl en om beter voor jezelf te zorgen, dat gaat niet vanzelf. Door het persoonlijke contact met Mandy, werd de informatie ook op mij als individu toegespitst. Dat was voor mij vanwege emotie eten extra belangrijk. De combinatie van 1-1 en de online cursus is, dat ik de informatie nog eens kan nalezen en video’s kan terugzien. Dat geeft extra steun en motivatie tijdens moeilijke momenten. Ik raad begeleiding via Mandy absoluut aan!

Carla

Na mijn bevalling lukte het me niet om de laatste 5 zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Ik heb me aangemeld voor de online cursus en heb er veel baat bij gehad. Mandy is zeer deskundig, neemt tijd voor je vragen en helpt je als je vastloopt. Ze heeft me gemotiveerd om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik ben blij met het resultaat!

Nicole

Waarom is dit online totaalpakket anders en interessant voor jou?

» Het betreft een totaalpakket met LEVENSLANGE TOEGANG, dat uitgaat van 5 pijlers:
Voeding
Beweging
Grip op emotie-eten
Mindset >veranderen in denken en doen, dat zal je op weg gaan helpen naar een blijvend resultaat.
Inzicht in de belangrijkste voorwaarden die gelden op weg naar blijvend succes.
» 12 Modules met waardevolle informatie over voeding, beweging, ontspanning, emotie-eten en mindset.
» 12 Werkbladen zodat je in de doe-stand komt
» 12 Video’s die je motiveren
» 6 Bonussen – waardevolle informatie gericht op een blijvend gezond gewicht
» 6 Complete weekmenu’s met recepten
» Verschillende variatielijsten wat betreft ontbijt, lunch, tussendoortjes en begeleiding bij een eetplan dat bij jou en jouw situatie past
» Dagelijks een tip in je mailbox
» 24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

Wat ga je leren?

 • Je leert tijdens deze 12 stappen wat nodig is op weg naar een blijvend gezond gewicht.
 • De basis en de basisprincipes van een gezonde leefstijl en hoe je daarin kunt variëren naar eigen smaak.
 • Hoe je eenvoudig lekker en gezond kunt eten. Gewoon gezellig samen met je gezin!
 • Wat je caloriebehoefte is en het belang van een voedzaam ontbijt en lunch die goed verzadigen.
 • Hoe je de week goed kunt voorbereiden, zodat je ondanks je drukke agenda gezond kiest.
 • Het belang van een stabiele suikerspiegel.
 • Hoe vaak een tussendoortje en welke tussendoortjes.
 • Hoe je elke avond in nog geen half uur een voedzame maaltijd op tafel zet.
 • Hoe je met kleine stapjes een duurzaam resultaat kunt bereiken.
 • Hoe je vet kwijtraakt en je spieren spaart, zodat je werkt aan een hoge stofwisseling.

Een andere kijk op afvallen

Als eten een strijd is geworden en afvallen inmiddels een onbereikbare droom lijkt, dan is het tijd voor een andere kijk op afvallen! Pas als je bereid bent om verder te kijken dan alleen naar diëten en je werkt tevens aan een gedragsverandering, kan ook jij naar een blijvend gezond gewicht.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

DE STAPPEN

Inzicht in je lichaam, afvallen en een gezond gewicht bereiken. Hoe jojo-en ontstaat en kan worden voorkomen. Je leert hoe je van snaaien naar bewust ‘zondigen gaat. Er zijn geen verboden producten, maar je moet wel de voorwaarden kennen om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Je krijgt deze week ter inspiratie de Healthy&Happy boodschappenlijst, een weekmenu en praktische tips om gezond te kiezen.

Waar sta je nu? Je begint met een nul-meting door het maken van de leefgewoontentest. Daarnaast krijg je via een mooie en eenvoudige methode inzicht in de (dis)balans in jouw leven. Je krijgt inzicht waar en  hoe het beter zou kunnen, zo kun je gericht aan de slag gaan. Daarin bewust je keuzes maken en prioriteiten stellen.

Ook deze week krijg je ter inspiratie een weekmenu en praktische tips over een gezond eet- en leefpatroon.

Een hele positieve en waardevolle stap vol met zelfcompassie. Dat hoort bij het leggen van een goede basis! Het gaat uiteindelijk vooral om goede zelfzorg en lief zijn voor jezelf. Soms lijkt het of we dat verleerd zijn en onze focus zich vooral richt op wat niet goed gaat. Leer hoe het ook anders kan en ook jij je focus positief kunt verleggen.

Ook deze week krijg je ter inspiratie een weekmenu en praktische tips over een gezond eet- en leefpatroon.

Na een aantal weken voel je wat wel en niet werkt. Deze week maak je dan ook de balans op en bepaal je wat voor jou de grootste uitdaging is en blijft. Via een uitgebalanceerd stappenplan ga je aan de slag en krijg je jouw doel, maar ook de obstakels en mogelijkheden om die te voorkomen helder. Your roadmap to succes!

Ook deze week krijg je ter inspiratie een weekmenu en praktische tips over een gezond eet- en leefpatroon.

Een gewenst gewicht bereiken lukt de meeste wel, het gewicht behouden is meestal een stuk lastiger. Je leert hier de voorwaarden en de basisprincipes die het verschil maken, zodat je naar een blijvend gezond gewicht kan. Je leert hoe je bewust kunt kiezen, bewust kunt eten en ook bewust kunt ‘zondigen’.

Ook deze week krijg je ter inspiratie een weekmenu en praktische tips over een gezond eet- en leefpatroon.

Leer de basis van een gezond en eenvoudig eetpatroon! Makkelijke gezonde ontbijtjes, ontdek hoe je eenvoudig een voedzame lunch kunt bereiden en meenemen. En leer hoe je zonder uren in de keuken te staan, toch gezond en lekker kunt koken.

Je gaat je eigen eetplan maken, met ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes die bij jou en je gezin passen. Je ontwikkelt een eetpatroon dat je de rest van je leven kunt volhouden.

Door teveel diëten, raakt de relatie met je lichaam en eten uit balans. Deze les levert je meer zelfinzicht op ten opzichte van afvallen. Je leert wat nodig is om je eetgedrag te veranderen en hoe je dat kunt doen, onder andere met 4 hele belangrijke checkvragen. Alles erop gericht om te werken aan een ontspannen relatie met eten.

Ben jij je bewust hoeveel invloed jouw verleden heeft op je huidige keuzes? Dat is waarschijnlijk veel meer dan dat je je nu bewust bent. Ons gedrag bestaat voor 95% uit onbewust gedrag, dus vaak het gedachteloos herhalen van je vastgeroeste patronen. Tijd om eruit te stappen en de inzichten te ontdekken die je hierbij helpen!

Een verandering van de binnenkant, leidt uiteindelijk tot verandering aan de buitenkant. Wil je naar een verandering op de lange termijn, meer weloverwogen keuzes maken? Zorg dan dat je leert hoe jij de regie neemt over je eet- en leefgewoonten. Dat is heel iets anders dan controle willen hebben 😉

Moeilijke momenten hebben we allemaal… Wil je naar een blijvend gezond gewicht, dan is het belangrijk om daar grip op te krijgen. Je kunt prima af en toe genieten van minder gezond, maar dat is wat anders dan overweldigd worden door snaaimomenten. Tijdens deze stap leer je het belang van een stabiele suikerspiegel bij afvallen en vetverbranding.

Stress heeft een negatieve invloed op je lichaam en op alle lichaamsprocessen. Inspanning in de vorm van beweging en ontspanning horen bij een gezonde leefstijl. Kleine, makkelijke aanpassingen in je leefpatroon, leveren vaak al goede resultaten op. Je hoeft niet naar de sportschool om in beweging te komen, kies een beweegvorm die bij jou past en je kunt volhouden!

Ken jij die momenten dat je de drang krijgt om iets te moeten eten? Er een bepaalde onrust ontstaat en het gevoel je overvalt dat je niet kan wachten met iets in je mond te stoppen? Gebeurt je dit vooral tijdens moeilijke momenten zoals bij verdriet of stress? Er zijn veel mensen die vooral door emoties gaan eten. En daarom een aparte stap over hoe je grip kunt krijgen op emotie- eten.

DE BONUSSEN

BONUS BIJ STAP 1
“De fasen van gezond afvallen”; veranderen vraagt tijd, ruimte en actie. Als het belangrijk voor je is om iets aan jouw huidige situatie te veranderen, neem er dan de tijd en ruimte voor. Zorg ervoor dat je in beweging komt en stap niet in de valkuil om alles ineens of te snel te willen. Elk veranderingsproces verloopt via fasen. Ontdek de 4 fasen, die je inzicht en houvast zullen geven in het veranderingsproces.

BONUS BIJ STAP 2
“De eet- en leefgewoonten-test”; ontdek hier jouw huidige gewoonten met betrekking tot een gezonde leefstijl. Je krijgt inzicht in mogelijke valkuilen die een blijvend gezond gewicht in de weg staan.

BONUS BIJ STAP 3
“Reflecteer en leer”; fouten bestaan niet, wel feedback. Reflecteren betekent terugkijken wat je gedaan hebt en hoe. Ontdekken wat het effect is van je keuzes en je gedrag. Het is een goede manier om jezelf beter te leren kennen en te onderzoeken waarom je doet wat je doet. Vanuit inzicht leer je hoe je jouw valkuilen beter herkent en heb je de mogelijkheid om sneller de regie over je eigen gedrag te nemen.

BONUS BIJ STAP 6
“Verborgen verleiders”; onze maatschappij wordt gekenmerkt door overvloed en dat maakt het er niet al makkelijker op. Je zult hier ontdekken hoe je misleidt kunt worden in de supermarkt. Hoe je veel bewuster je boodschappen kan doen en keuzes kunt maken..

BONUS BIJ STAP 7
“In je kracht staan”; afvallen lijkt vaak gemakkelijk, maar waarschijnlijk hoef ik jou niet te vertellen dat niks is wat het lijkt. Het is dan ook niet iets wat je even tussendoor doet. Veranderen is altijd eerst even moeilijk voordat het makkelijk wordt. Daarom is het belangrijk dat jij je eigen krachtbron ontdekt! Als je sterk in je schoenen staat, dan zul je zien dat ook jij ‘je eigen afslankexpert’kunt worden!

BONUS BIJ STAP 9
“Hart afvallen”; is het jou ook al eens opgevallen? Als er dingen niet lekker lopen, dan gaat juist daar onze aandacht naar uit. Tja, en waar je je op focust, dat groeit… Leer hoe je hart jou kan helpen met afvallen! Aandacht voor de mindset is belangrijk. Maar ook mildheid en vriendelijkheid naar jezelf! Het veranderingsproces is geen rechte weg. Het is belangrijk dat als het tegenzit, je de regie verliest een de tetterende stemmetjes in je hoofd het gaan overnemen.

Jouw investering voor levenslange toegang

 • BASISPROGRAMMA
 • 179,-
 • 12 Modules met waardevolle informatie

  12 Werkbladen

  12 Video’s

  6 Bonus documenten

  6 Complete weekmenu’s

  Variatielijsten en begeleiding bij een eetplan dat bij je past

  Dagelijks een inspiratie en motivatiemail met een tip

  24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

  Bij het basisprogramma, geen coaching. Vragen kunnen in de Facebookgroep gesteld worden.

 • PLUS PROGRAMMA
 • 325,-
 • 12 Modules met waardevolle informatie

  12 Werkbladen

  12 Video’s

  6 Bonus documenten

  6 Complete weekmenu’s

  Variatielijsten en begeleiding bij een eetplan dat bij je past

  Dagelijks een inspiratie en motivatiemail met een tip

  24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

  Bij het plusprogramma kun je gebruik maken van 3 persoonlijke coachgesprekken in Leusden of via Skype

 • VIP PROGRAMMA
 • 475,-

 • 12 Modules met waardevolle informatie

  12 Werkbladen

  12 Video’s

  6 Bonus documenten

  6 Complete weekmenu’s

  Variatielijsten en begeleiding bij een eetplan dat bij je past

  Dagelijks een inspiratie en motivatiemail met een tip

  24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

  Bij het VIP programma kun je gebruik maken van 6 persoonlijke coachgesprekken in Leusden of via Skype

De meest gestelde vragen over het online stappenplan

Waarom een online cursus?

Het voordeel van online is, dat je het komt doen op het moment dat het jou uitkomt. Je hoeft er je huis niet voor uit, je kunt overal inloggen waar internet is. Daarbij ligt de kracht in herhaling en je kunt steeds weer de info doorlezen of video’s kijken. In de besloten community kun je jouw vragen stellen en ervaringen delen met gelijkgestemden.

Is er ook maatwerk mogelijk?

Jazeker, je kunt kiezen voor 1-1 coaching, het mooiste is om dat in combinatie met de online cursus te doen. Op die manier heb je de voordelen van het herhalen en het maatwerk.

Is het een moeilijke cursus?

Nee, moeilijk is het zeker niet. Maar zonder actie geen resultaat. Daarom is er ook de community, om jou te motiveren en te inspireren.

Wat als je slecht bent in koken?

Je hoeft geen keukenprinses te zijn. Het betreffen hele eenvoudige recepten die snel op tafel staan. Je kunt gewoon je boodschappen doen in de supermarkt. Ik leer je hoe en wat je het beste kunt kiezen en wat extra opletpunten zijn.

Moet ik apart koken?

Nee, dat is niet de bedoeling. Ik hou van gezond, eenvoudig en lekker, je gezin vaart er ook wel bij. Samen op weg naar vitaliteit maakt het een stuk leuker!

Neem voor overige vragen of het aanvraag van een gratis telefoongesprek, contact met mij op!