Kies voor een gezonder, fitter en slanker leven!

HERKEN JE DIT?

 • Je voelt je niet lekker in die te strakke broek en zonder energie.
 • Al jaren van blijheid naar frustratie, na het volgen van een dieet – het jojo-effect.
 • Je hebt veel ballen hoog te houden en ziet echt niet hoe je daarbij nog gezond kunt kiezen en eten.
 • Inmiddels ben je moe gestreden. Kleding kopen is niet meer leuk, spiegels mijd je liever.
 • Het internet staat vol met adviezen, maar je ziet door de bomen het bos niet meer…

STEL JE EENS VOOR…

 • Dat afvallen makkelijker kan.
 • Dat je ontdekt dat lekker en gezond ook prima kan als je een drukke agenda hebt.
 • Dat je een eenvoudige en gezonde leefstijl aanleert die bij jou en je gezin past en waarin ook ruimte is voor lekkers dat buiten de zone ‘verantwoord’ valt.
 • Dat je niet alleen je kilo’s kwijtraakt, maar je ook weer fit, blij en lekker in je vel zou voelen.
 • Dat je ontspannen met eten omgaat en de regie hebt over je eetgedrag, ook tijdens feestjes, vakanties en leuke uitjes.
 • Een blijvend gezond gewicht bereiken en met veel plezier weer in de spiegel kijken.

Een andere kijk op afvallen

Als eten een strijd is geworden en afvallen inmiddels een onbereikbare droom lijkt, dan is het tijd voor een andere kijk op afvallen! Pas als je bereid bent om verder te kijken dan alleen naar diëten en je werkt tevens aan een gedragsverandering, kan ook jij naar een blijvend gezond gewicht. 

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Voor wie?

Voor die drukke vrouw die altijd druk is met alle ballen in de lucht te houden. Elke dag uitgeput op de bank ploft en denkt ‘weer een dag voorbij’. Die graag een verandering wilt, maar niet weet waar te beginnen. Het zit bij ons in de genen, dat zorgen. Maar vaak vooral voor anderen en vergeten we onszelf op ons prioriteitenlijstje te zetten. Nog snel even dit en nog snel even dat, om uiteindelijk klaarwakker in ons bed te liggen. Het kan echt anders, als jij vaker voor jezelf gaat kiezen en jezelf vaker op nummer één gaat zetten! Ik was niet anders, maar ervaar nu hoe belangrijk goede zelfzorg en zelfcompassie is.

Wil jij echt iets veranderen, dan zal je het besluit moeten nemen om er ruimte en tijd voor vrij te maken. Ik leer je graag hoe je op eenvoudige wijze een gezonde leefstijl kunt integreren in je drukke leven. Het is net als met een studie, je zult aan de slag moeten om kennis en inzichten op te doen, vaardigheden aan te leren en te oefenen met nieuw gedrag. Je kunt het zien als persoonlijke ontwikkeling, want je gaat stap voor stap meer over jezelf, je valkuilen, jouw ingesleten patronen, overtuigingen en jouw onbewuste keuzes ontdekken. Als je dat doet, zal ook jij van je diepste verlangen jouw succesverhaal kunnen maken!

Blijf niet staan voor die hobbel, stap erover heen!

Waarom is dit online totaalpakket anders en interessant voor jou?

» Het betreft een totaalpakket met LEVENSLANGE TOEGANG, dat uitgaat van 5 pijlers:
– Voeding
– Beweging
– Grip op emotie-eten
– Mindset >veranderen in denken en doen, dat zal je op weg gaan helpen naar een blijvend resultaat.
– Inzicht in de belangrijkste voorwaarden die gelden op weg naar blijvend succes.

» 12 Modules met waardevolle informatie over voeding, beweging, ontspanning, emotie-eten en mindset.
» 12 Werkbladen zodat je in de doe-stand komt
» 12 Video’s die je motiveren
» 6 Bonus-documenten
» 6 Complete weekmenu’s met recepten
» Verschillende variatielijsten wat betreft ontbijt, lunch, tussendoortjes en begeleiding bij een eetplan dat bij jou en jouw situatie past
» Dagelijks een tip in je mailbox
» 24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

Wat ga je leren?

 • Je leert tijdens deze 12 stappen wat nodig is op weg naar een blijvend gezond gewicht.
 • De basis en de basisprincipes van een gezonde leefstijl en hoe je daarin kunt variëren naar eigen smaak.
 • Hoe je eenvoudig lekker en gezond kunt eten. Gewoon gezellig samen met je gezin!
 • Wat je caloriebehoefte is en het belang van een voedzaam ontbijt en lunch die goed verzadigen.
 • Hoe je de week goed kunt voorbereiden, zodat je ondanks je drukke agenda gezond kiest.
 • Het belang van een stabiele suikerspiegel.
 • Hoe vaak een tussendoortje en welke tussendoortjes.
 • Hoe je elke avond in nog geen half uur een voedzame maaltijd op tafel zet.
 • Hoe je met kleine stapjes een duurzaam resultaat kunt bereiken.
 • Hoe je vet kwijtraakt en je spieren spaart, zodat je werkt aan een hoge stofwisseling.

  Je hoeft voor deze cursus de deur niet uit en hebt 24/7 toegang. Je kunt er voor gaan zitten, op het moment en waar het jou schikt. Met de zes weekmenu’s, recepten, handige lijsten met suggesties voor ontbijt, lunch en tussendoortjes, kun je aan de slag met jouw persoonlijke eetplan. Je kunt deelnemen aan de besloten Facebookgroep. Daar kun je je jouw vragen stellen en elkaar motiveren, steunen en inspireren.Zoek niet verder. Dit is een totaalprogramma dat jou zal helpen om slanker te worden en te blijven! Word je eigen afslankexpert en je hoeft nooit meer aan de lijn.

DE STAPPEN

Inzicht in je lichaam, afvallen en een gezond gewicht bereiken. Hoe jojo-en ontstaat en kan worden voorkomen. Je leert hoe je van snaaien naar bewust ‘zondigen gaat. Er zijn geen verboden producten, maar je moet wel de voorwaarden kennen om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Je krijgt deze week ter inspiratie de Healthy&Happy boodschappenlijst, een weekmenu en praktische tips om gezond te kiezen.

Waar sta je nu? Je begint met een nul-meting door het maken van de leefgewoontentest. Daarnaast krijg je via een mooie en eenvoudige methode inzicht in de (dis)balans in jouw leven. Je krijgt inzicht waar en  hoe het beter zou kunnen, zo kun je gericht aan de slag gaan. Daarin bewust je keuzes maken en prioriteiten stellen.

Ook deze week krijg je ter inspiratie een weekmenu en praktische tips over een gezond eet- en leefpatroon.

Een hele positieve en waardevolle stap vol met zelfcompassie. Dat hoort bij het leggen van een goede basis! Het gaat uiteindelijk vooral om goede zelfzorg en lief zijn voor jezelf. Soms lijkt het of we dat verleerd zijn en onze focus zich vooral richt op wat niet goed gaat. Leer hoe het ook anders kan en ook jij je focus positief kunt verleggen.

Ook deze week krijg je ter inspiratie een weekmenu en praktische tips over een gezond eet- en leefpatroon.

Na een aantal weken voel je wat wel en niet werkt. Deze week maak je dan ook de balans op en bepaal je wat voor jou de grootste uitdaging is en blijft. Via een uitgebalanceerd stappenplan ga je aan de slag en krijg je jouw doel, maar ook de obstakels en mogelijkheden om die te voorkomen helder. Your roadmap to succes!

Ook deze week krijg je ter inspiratie een weekmenu en praktische tips over een gezond eet- en leefpatroon.

Een gewenst gewicht bereiken lukt de meeste wel, het gewicht behouden is meestal een stuk lastiger. Je leert hier de voorwaarden en de basisprincipes die het verschil maken, zodat je naar een blijvend gezond gewicht kan. Je leert hoe je bewust kunt kiezen, bewust kunt eten en ook bewust kunt ‘zondigen’.

Ook deze week krijg je ter inspiratie een weekmenu en praktische tips over een gezond eet- en leefpatroon.

Leer de basis van een gezond en eenvoudig eetpatroon! Makkelijke gezonde ontbijtjes, ontdek hoe je eenvoudig een voedzame lunch kunt bereiden en meenemen. En leer hoe je zonder uren in de keuken te staan, toch gezond en lekker kunt koken.

Je gaat je eigen eetplan maken, met ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes die bij jou en je gezin passen. Je ontwikkelt een eetpatroon dat je de rest van je leven kunt volhouden.

Door teveel diëten, raakt de relatie met je lichaam en eten uit balans. Deze les levert je meer zelfinzicht op ten opzichte van afvallen. Je leert wat nodig is om je eetgedrag te veranderen en hoe je dat kunt doen, onder andere met 4 hele belangrijke checkvragen. Alles erop gericht om te werken aan een ontspannen relatie met eten.

Ben jij je bewust hoeveel invloed jouw verleden heeft op je huidige keuzes? Dat is waarschijnlijk veel meer dan dat je je nu bewust bent. Ons gedrag bestaat voor 95% uit onbewust gedrag, dus vaak het gedachteloos herhalen van je vastgeroeste patronen. Tijd om eruit te stappen en de inzichten te ontdekken die je hierbij helpen!

Een verandering van de binnenkant, leidt uiteindelijk tot verandering aan de buitenkant. Wil je naar een verandering op de lange termijn, meer weloverwogen keuzes maken? Zorg dan dat je leert hoe jij de regie neemt over je eet- en leefgewoonten. Dat is heel iets anders dan controle willen hebben 😉

Moeilijke momenten hebben we allemaal… Wil je naar een blijvend gezond gewicht, dan is het belangrijk om daar grip op te krijgen. Je kunt prima af en toe genieten van minder gezond, maar dat is wat anders dan overweldigd worden door snaaimomenten. Tijdens deze stap leer je het belang van een stabiele suikerspiegel bij afvallen en vetverbranding.

Stress heeft een negatieve invloed op je lichaam en op alle lichaamsprocessen. Inspanning in de vorm van beweging en ontspanning horen bij een gezonde leefstijl. Kleine, makkelijke aanpassingen in je leefpatroon, leveren vaak al goede resultaten op. Je hoeft niet naar de sportschool om in beweging te komen, kies een beweegvorm die bij jou past en je kunt volhouden!

Ken jij die momenten dat je de drang krijgt om iets te moeten eten? Er een bepaalde onrust ontstaat en het gevoel je overvalt dat je niet kan wachten met iets in je mond te stoppen? Gebeurt je dit vooral tijdens moeilijke momenten zoals bij verdriet of stress? Er zijn veel mensen die vooral door emoties gaan eten. En daarom een aparte stap over hoe je grip kunt krijgen op emotie- eten.

DE BONUSSEN

BONUS BIJ STAP 1
“De fasen van gezond afvallen”; veranderen vraagt tijd, ruimte en actie. Als het belangrijk voor je is om iets aan jouw huidige situatie te veranderen, neem er dan de tijd en ruimte voor. Zorg ervoor dat je in beweging komt en stap niet in de valkuil om alles ineens of te snel te willen. Elk ver
anderingsproces verloopt via fasen. Ontdek de 4 fasen, die je inzicht en houvast zullen geven in het veranderingsproces.

BONUS BIJ STAP 2
“De eet- en leefgewoonten-test”; ontdek hier jouw huidige gewoonten met betrekking tot een gezonde leefstijl. Je krijgt inzicht in mogelijke valkuilen die een blijvend gezond gewicht in de weg staan.

BONUS BIJ STAP 3
“Reflecteer en leer”; fouten bestaan niet, wel feedback. Reflecteren betekent terugkijken wat je gedaan hebt en hoe. Ontdekken wat het effect is van je keuzes en je gedrag. Het is een goede manier om jezelf beter te leren kennen en te onderzoeken waarom je doet wat je doet. Vanuit inzicht leer je hoe je jouw valkuilen beter herkent en heb je de mogelijkheid om sneller de regie over je eigen gedrag te nemen.


BONUS BIJ STAP 6
“Verborgen verleiders”; onze maatschappij wordt gekenmerkt door overvloed en dat maakt het er niet al makkelijker op. Je zult hier ontdekken hoe je misleidt kunt worden in de supermarkt. Hoe je veel bewuster je boodschappen kan doen en keuzes kunt maken..


BONUS BIJ STAP 7
“In je kracht staan”; afvallen lijkt vaak gemakkelijk, maar waarschijnlijk hoef ik jou niet te vertellen dat niks is wat het lijkt. Het is dan ook niet iets wat je even tussendoor doet. Veranderen is altijd eerst even moeilijk voordat het makkelijk wordt. Daarom is het belangrijk dat jij je eigen krachtbron ontdekt! Als je sterk in je schoenen staat, dan zul je zien dat ook jij ‘je eigen afslankexpert’kunt worden!


BONUS BIJ STAP 9
“Hart afvallen”; is het jou ook al eens opgevallen? Als er dingen niet lekker lopen, dan gaat juist daar onze aandacht naar uit. Tja, en waar je je op focust, dat groeit… Leer hoe je hart jou kan helpen met afvallen! Aandacht voor de mindset is belangrijk. Maar ook mildheid en vriendelijkheid naar jezelf! Het veranderingsproces is geen rechte weg. Het is belangrijk dat als het tegenzit, je de regie verliest een de tetterende stemmetjes in je hoofd het gaan overnemen.

Jouw investering voor levenslange toegang

 • BASISPROGRAMMA
 • 179,-
 • 12 Modules met waardevolle informatie

  12 Werkbladen

  12 Video’s

  6 Bonus documenten

  6 Complete weekmenu’s

  Variatielijsten en begeleiding bij een eetplan dat bij je past

  Dagelijks een inspiratie en motivatiemail met een tip

  24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

  Bij het basisprogramma, geen coaching. Vragen kunnen in de Facebookgroep gesteld worden.

 • PLUS PROGRAMMA
 • 325,-
 • 12 Modules met waardevolle informatie

  12 Werkbladen

  12 Video’s

  6 Bonus documenten

  6 Complete weekmenu’s

  Variatielijsten en begeleiding bij een eetplan dat bij je past

  Dagelijks een inspiratie en motivatiemail met een tip

  24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

  Bij het plusprogramma kun je gebruik maken van 3 persoonlijke coachgesprekken in Leusden of via Skype

 • VIP PROGRAMMA
 • 475,-

 • 12 Modules met waardevolle informatie

  12 Werkbladen

  12 Video’s

  6 Bonus documenten

  6 Complete weekmenu’s

  Variatielijsten en begeleiding bij een eetplan dat bij je past

  Dagelijks een inspiratie en motivatiemail met een tip

  24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

  Bij het VIP programma kun je gebruik maken van 6 persoonlijke coachgesprekken in Leusden of via Skype