Blijvend kilo’s verliezen doe je door ’de knop’ om te zetten

HERKEN JE DIT?

 • Je voelt je niet lekker in die te strakke broek en zonder energie.
 • Al jaren van blijheid naar frustratie, door het jojo-effect.
 • Inmiddels ben je moe gestreden. Kleding kopen is niet meer leuk, spiegels mijd je liever.
 • Het internet staat vol met adviezen, maar je ziet door de bomen het bos niet meer…

STEL JE EENS VOOR…

 • Dat er ook voor jou een mogelijkheid bestaat om een blijvend gezond gewicht te bereiken. Zodat je straks weer tevreden in de spiegel kunt kijken.
 • Dat je je weer fit, blij en lekker in je vel zou voelen.
 • Dat je je weer jaren jonger voelt en dat ook uitstraalt.
 • Dat je ontspannen met eten omgaat en de regie hebt over je eetgedrag, ook tijdens feestjes, vakanties en leuke uitjes.
 • En dat je een gezonde leefstijl aanleert die bij jou en je gezin past, waarin ook ruimte is voor lekkers dat buiten de zone ‘verantwoord’ valt.

Een andere kijk op afvallen

Als eten een strijd is geworden en afvallen inmiddels een onbereikbare droom lijkt, dan is het tijd voor een andere kijk op afvallen. Pas als jij bereid bent om verder te kijken dan alleen naar voeding en beweging, kan jij werken aan een blijvend gezond gewicht. 

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Is dit de zoveelste methode?

Twijfel je of dit de zoveelste methode is waarbij je na weken zwoegen en afzien het behaalde resultaat niet kunt vasthouden? Ik kan me voorstellen dat je heel graag iets wilt veranderen aan je situatie, maar desondanks aarzelend en twijfelend naar een oplossing zoekt. Na alle mislukte pogingen weet je inmiddels niet meer wat je nog kunt geloven. Ik zal heel eerlijk tegen je zijn. Zoek je naar een snelle en gemakkelijke manier, waarbij je zelf niet of nauwelijks hoeft na te denken? Dan is dit niet jouw methode en ben ik niet de juiste coach voor jou. Sorry…

Ik kan wel wat voor jou betekenen als jou helder is dat een quick fix je geen blijvend resultaat gaat opleveren. Mijn motto is: ‘een verandering aan de buitenkant begint met een verandering aan de binnenkant’. Als je echt het verlangen hebt naar een blijvende oplossing, maak er dan ruimte en tijd voor vrij. Ik leer je graag hoe jij je eigen afslankexpert kunt worden, maar het is net als een studie. Je zult aan de slag moeten om kennis en inzichten op te doen, vaardigheden aan te leren en te oefenen met nieuw gedrag. Je kunt het zien als persoonlijke ontwikkeling, want je gaat stap voor stap meer over jezelf, je valkuilen, jouw ingesleten patronen, overtuigingen en jouw onbewuste keuzes ontdekken. Als je dat doet, zal ook jij van je diepste verlangen jouw succesverhaal kunnen maken!

Blijf niet staan voor die hobbel op je weg, stap erover heen!

Waarom is dit online totaalpakket anders en interessant voor jou?

» Omdat het een totaalpakket betreft dat uitgaat van 5 pijlers:
– Voeding
– Beweging
– Grip op emotie-eten
– Mindset >veranderen in denken en doen, dat zal je op weg gaan helpen naar een blijvend resultaat.
– Inzicht in de belangrijkste voorwaarden die gelden op weg naar blijvend succes.

» 12 Modules met waardevolle informatie
» 12 Werkbladen zodat je in de doe-stand komt
» 12 Video’s die je motiveren
» 6 Bonus-documenten
» 6 Complete weekmenu’s met recepten
» Verschillende variatielijsten wat betreft ontbijt, lunch, tussendoortjes en begeleiding bij een eetplan dat bij jou en jouw situatie past
» Dagelijks een tip in je mailbox
» 24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

Wat ga je leren?

Je leert tijdens deze 12 stappen wat nodig is op weg naar een blijvend gezond gewicht. Daarbij zal je gaan ervaren dat kleine veranderingen in jezelf en in je gedachten, je helpen om de knop om te gaan zetten. Je hoeft er de deur niet voor uit en hebt 24/7 toegang tot de cursus. Je kunt er voor gaan zitten, op het moment en waar het jou schikt. Met de zes weekmenu’s, recepten, handige lijsten met suggesties voor ontbijt, lunch en tussendoortjes, kun je aan de slag met jouw persoonlijke eetplan.

Je kunt deelnemen aan de besloten Facebookgroep. Daar kun je je jouw vragen stellen en elkaar motiveren, steunen en inspireren.

Zoek niet verder. Dit is een totaalprogramma dat jou zal helpen om slanker te worden en te blijven! Word je eigen afslankexpert en je hoeft nooit meer aan de lijn.

DE STAPPEN

Stap 1 

De minicursus
~ Bestaat uit de minicursus. Je ontvangt vijf mails met verschillende onderwerpen gericht op afvallen. Deze mails leveren jou het volgende op:

 • Inzicht in lichamelijke en psychische factoren die het afvallen lastig kunnen maken. Je kunt pas wat veranderen als je ervan op de hoogte bent.
 • Een handig schema met denkfouten en hoe je die kunt vervangen door constructieve gedachten. De meeste gedachten, zelfs zo’n 95% is onbewust. Het is dan ook helemaal niet raar dat we soms niet doorhebben dat onze gedachten ons vasthouden in die vervelende vicieuze cirkel.
 • Je leert het belang van genieten en hoe je dat aanpakt. Een leven lang zonder zondigen kan niemand. Juist weer ontspannen met eten leren omgaan, is zo belangrijk. Als je dat bereikt, zal jij een gezond gewicht bereiken en behouden.
 • Je leert de verschillende fasen die horen bij verantwoord en gezond afvallen. Je kunt niet van fase 1 naar fase 4. Als we een probleem of issue hebben dan gaat daar vaak onze aandacht naar uit. Als het zo erg is geworden dat we het niet meer kunnen verdragen, dan willen we zo snel mogelijk een oplossing. Dan ligt de valkuil op de loer om te snel en drastisch iets te willen veranderen aan onze situatie. Het is beter om goed voorbereid en stap voor stap te werken aan een gedragsverandering.
 • Je leert de verschillende voor- en nadelen van zowel een dieet als een gezonde leefstijl. Het geeft je meer inzicht in wat het beste bij jou past.

Stap 2

Waar sta je nu?
~ Als je iets nieuws gaat doen, is het belangrijk om eerst bewust te zijn waar je nu staat. Heb je voldoende tijd en energie om prioriteit te maken van jouw doel? Of zijn er bepaalde zaken die misschien zelfs onbewust jou aandacht wegtrekken? Als je ontdekt wat eventuele belemmeringen zijn, kun je daar (eerst) iets aan doen. Deze stap geeft je inzichten en zet je in de actie-stand.

Stap 3

Succes begint hier
~ Wil je op weg naar een blijvend succes, dan is het belangrijk dat je inzicht krijgt in jezelf, je gedachten, je gevoelens en gedrag.
~ Deze stap zorgt voor een positieve start. Zet je aan het denken en zet je aan tot het maken van keuzes.

Stap 4

Van droom naar doel
~ Je gaat je doelen concreet maken.
~ Je gaat de stappen helder uiteenzetten die je helpen om je dromen m.b.t. een slanker lichaam te realiseren.

Stap 5

De basis van gezond afvallen
~ Je krijgt inzicht in welke voorwaarden en voorbereidingen nodig zijn om te slagen.
~ Je leert hier de basis op weg naar een gezonde leefstijl. Als je deze stap overslaat, lukt het vaak niet…

Stap 6

De basis van gezonde voeding
~ Je krijgt inzicht in (de basis van) een gezond eetpatroon.
~ Je ontwikkelt stap voor stap een persoonlijk eetplan waar je altijd op terug kan vallen.
~ Eten zoals jij fijn vindt en zoals het bij jou past. Bewust kiezen, bewust eten en bewust ‘zondigen’.

Stap 7

Welk type eter ben jij?
~ Je ontdekt hier welk type eter je bent en word je daardoor meer bewust van jouw valkuilen. Je kunt pas iets veranderen, als je je er bewust van bent.

Stap 8

Overtuigingen
~ De meeste mensen kunnen niet blijvend afvallen, omdat het verleden en eerdere negatieve ervaringen hen in de weg staan. Ontdek hier jouw belemmerende overtuigingen, hoe deze jouw afslankproces kunnen saboteren en wat je kunt doen om deze te transformeren.
~ Leer hoe motiverende gedachten en overtuigingen jou gaan helpen om een blijvend gezond gewicht te bereiken.

Stap 9

De kracht van taal
~ Je krijgt inzicht dat je van binnen iets moet veranderen. Een verandering van de binnenkant, leidt tot verandering aan de buitenkant. Het is belangrijk om bewust te worden van je gedachten en overtuigingen. Ze kunnen voor of tegen je werken op weg naar verandering.
~ Je krijgt handvatten aangereikt om je bewust te maken wat taal met je kan doen. Het zorgt ervoor dat je meer weloverwogen keuzes zal maken en je op weg gaat naar meer zelfbeheersing en een blijvend gezond gewicht.

Stap 10

Moeilijke momenten
~ Afvallen gaat natuurlijk ook gepaard met ‘de moeilijke momenten’. Je leert hier hoe je met deze momenten kunt omgaan.
~ Leer wat je kunt doen om de regie te nemen en te houden, zodat je niet steeds zonder nadenken in je oude valkuilen stapt.

Stap 11

Ontspanning versus inspanning
~ Afvallen gaat om meer dan alleen eten. Ontdek wat het belang is van zowel inspanning als ontspanning voor een gezonde leefstijl.
~ Ontdek hoe je al met simpele en makkelijk te plannen oefeningen op weg kunt gaan naar een gezonde leefstijl. Ook als je druk bent zijn er mogelijkheden om te werken aan zowel in- als ontspanning.

Stap 12

Grip op emotie eten
~ Je zal hier meer inzichten opdoen over emotie eten.
~ Hoe je het kan herkennen en leren beheersen.

DE BONUSSEN

 Bonus bij stap 1

~ “De fasen van gezond afvallen”; veranderen vraagt tijd, ruimte en actie. Als het belangrijk voor je is om iets aan jouw huidige situatie te veranderen, neem er dan de tijd en ruimte voor. Zorg ervoor dat je in beweging komt en stap niet in de valkuil om alles ineens of te snel te willen. Elk veranderingsproces verloopt via fasen. Ontdek de 4 fasen, die je inzicht en houvast zullen geven in het veranderingsproces.

Bonus bij stap 2
~
 “De eet- en leefgewoonten-test”; ontdek hier jouw huidige gewoonten met betrekking tot een gezonde leefstijl. Je krijgt inzicht in mogelijke valkuilen die een blijvend gezond gewicht in de weg staan.

Bonus bij stap 3
~
 “Reflecteer en leer”; fouten bestaan niet, wel feedback. Reflecteren betekent terugkijken wat je gedaan hebt en hoe. Ontdekken wat het effect is van je keuzes en je gedrag. Het is een goede manier om jezelf beter te leren kennen en te onderzoeken waarom je doet wat je doet. Vanuit inzicht leer je hoe je jouw valkuilen beter herkent en heb je de mogelijkheid om sneller de regie over je eigen gedrag te nemen.

Bonus bij stap 6

“Verborgen verleiders”; onze maatschappij wordt gekenmerkt door overvloed en dat maakt het er niet al makkelijker op. Je zult hier ontdekken hoe je misleidt kunt worden in de supermarkt. Hoe je veel bewuster je boodschappen kan doen en keuzes kunt maken..

Bonus bij stap 7
~
 “In je kracht staan”; afvallen lijkt vaak gemakkelijk, maar waarschijnlijk hoef ik jou niet te vertellen dat niks is wat het lijkt. Het is dan ook niet iets wat je even tussendoor doet. Veranderen is altijd eerst even moeilijk voordat het makkelijk wordt. Daarom is het belangrijk dat jij je eigen krachtbron ontdekt! Als je sterk in je schoenen staat, dan zul je zien dat ook jij ‘je eigen afslankexpert’kunt worden!

Bonus bij stap 9
~
“Hart afvallen”; is het jou ook al eens opgevallen? Als er dingen niet lekker lopen, dan gaat juist daar onze aandacht naar uit. Tja, en waar je je op focust, dat groeit… Leer hoe je hart jou kan helpen met afvallen! Aandacht voor de mindset is belangrijk. Maar ook mildheid en vriendelijkheid naar jezelf! Het veranderingsproces is geen rechte weg. Het is belangrijk dat als het tegenzit, je de regie verliest een de tetterende stemmetjes in je hoofd het gaan overnemen.

Programma’s en Prijzen

 • Basisprogramma
 • 179,-
 • 12 Modules met waardevolle informatie

  12 Werkbladen

  12 Video’s

  6 Bonus documenten

  6 Complete weekmenu’s

  Variatielijsten en begeleiding bij een eetplan dat bij je past

  Dagelijks een inspiratie en motivatiemail met een tip

  24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

  Bij het basisprogramma, geen coaching. Vragen kunnen in de Facebookgroep gesteld worden.

 • Plusprogramma
 • 325,-
 • 12 Modules met waardevolle informatie

  12 Werkbladen

  12 Video’s

  6 Bonus documenten

  6 Complete weekmenu’s

  Variatielijsten en begeleiding bij een eetplan dat bij je past

  Dagelijks een inspiratie en motivatiemail met een tip

  24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

  Bij het plusprogramma kun je gebruik maken van 3 persoonlijke coachgesprekken in Leusden of via Skype

 • VIP programma
 • 475,-

 • 12 Modules met waardevolle informatie

  12 Werkbladen

  12 Video’s

  6 Bonus documenten

  6 Complete weekmenu’s

  Variatielijsten en begeleiding bij een eetplan dat bij je past

  Dagelijks een inspiratie en motivatiemail met een tip

  24/7 Toegang tot de besloten Facebookgroep

  Bij het VIP programma kun je gebruik maken van 6 persoonlijke coachgesprekken in Leusden of via Skype